Tuinte mobi-home:
al ruim 30 jaar vooraanstaand op het gebied van stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets

Onder de merknaam Tuinte Mobi-Home zijn wij al ruim 30 jaar vooraanstaand op het gebied van stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets. Sinds de laatste jaren ook veel ingezet als oplossingen in de vorm van aanbouw of bijgebouw voor tijdelijke of permanente woon-, werk- of zorg-voorziening. Geen serieproduct maar volledig maatgesneden op uw behoefte. Ook voor het renoveren, verduurzamen of verplaatsen van uw mobiele woonoplossing bent u bij ons aan het juiste adres.

Van functioneel comfortabel tot zeer exclusief. “Alles wat een ander niet kan, pakken wij graag op” Daagt u ons maar uit.

Met onze mobiele bouwoplossingen richten wij ons voornamelijk op de particulier die op zoek is naar maatwerk voor tijdelijke of permanente bewoning. Daarnaast werken wij voor verschillende gemeentes & woningbouwverenigingen.

Wilt u komen kijken? U bent uiteraard van harte welkom bij ons in Hengevelde, maar laat het ons van te voren even weten. Dan maken graag tijd voor u vrij om u uitgebreid rond te leiden door onze productiehal.

CHALETS / MOBIELE BUNGALOW / STACARAVAN

Wij bouwen chalets in alle soorten en maten. Dit doen wij voor zowel particulieren, beleggers als parkeigenaren. Onze chalets worden geplaats in Nederland maar ook in het buitenland.

WOONWAGENS

Woonwagens van Tuinte Mobi-Home staan inmiddels in heel Nederland. Wij zijn al meer dan 30 jaar partner voor woningcorporaties, gemeenten en particulieren.

Gespecialiseerd in maatwerk voor mobiele en traditioneel bouwoplossingen

Tuinte Bouw kenmerkt zich als meedenkend, oplossingsgericht, realisatie binnen de afgesproken planning en het overeengekomen budget.

“Een bouwteam met louter nuchtere tukkers.”

Ontwerp / vergunningen

Door u het totaal pakket aan te bieden neemt Tuinte Mobi-Home uw het werk uit handen. Alle zorgen rondom vergunningen, de aanschaf, de bouw, het transport en de plaatsing van uw mobiele woning kan zoveel mogelijk door ons worden geregeld.

Tijdens het aankooptraject zult u een tal van zaken tegen komen waar rekening mee gehouden dient te worden. Regelgeving met betrekking tot vergunning is hierbij een belangrijke aspect, verder dient u ook rekening te houden met het bebouwingspercentage van uw kavel. Om uw maximaal haalbare wensen te realiseren, bieden wij hiervoor onze diensten bij u aan. Tuinte Mobi-Home heeft mensen in dienst met gedegen bouwkundige kennis, oog voor detail (ontwerp). Ook begeleiden wij  het volledige vergunningstraject. 

Tuinte Mobi-Home staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van de beste materialen en uiterste creativiteit. Door deze manier van werken en gebruik te maken van de modernste technieken op het gebied van ontwerpen en construeren staan wij garant voor uw droomhuis. Uw inrichting wensen worden al in de ontwerpfase mee genomen, zo kunnen wij rekening houden met ruimtelijke afmetingen zodat uw badmeubel en keuken optimaal geplaatst kunnen worden.

Onze mobiele woningen worden gebouwd op wens van de klant. U gaat met onze tekenaar om de computer zitten en aan het eind van de rit staat er een woning op tekening die geheel naar uw wensen is ontworpen.

Laat uw mobiele droomhuis
bouwen door Tuinte Mobi-Home

Tuinte Mobi-Home is reeds jaren toonaangevend in de bouw van stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets van een hoogwaardige kwaliteit met behulp van de beste materialen en uiterste creativiteit. De door ons op maatwerk geleverde stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets worden door de markt en onze klanten hoog gewaardeerd.

Aanvankelijk werden onze stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets vaak in de weekenden en in de vakanties ingezet. Deze tijd ligt echter achter ons, want steeds meer mensen hebben ontdekt, dat ze van de comfort en de sfeer het hele jaar door kunnen genieten. En dat een model van Tuinte Mobi-Home altijd in en bij elke omgeving past. In tegenstelling tot veel andere bouwers hebben wij niet alleen de standaard modellen. Wij bouwen in alle maten en prijsklassen de wens van de klant. Of het nu gaat om een standaard model of een geheel eigen ontwerp.... Bij Tuinte Mobi-Home bent u aan het juiste adres voor uw mobiele droomwoning.

Volwaardig wooncomfort voor 4 seizoenen

Wij garanderen zowel de winter- als zomerdag aangenaam maar ook duurzaam wooncomfort. Uw woning wordt standaard voorzien van centrale verwarming. Maar ook verwarming door middel van hete lucht-, infrarood- of vloerverwarming is mogelijk. Voor verkoeling tijdens de zomermaanden kunt u kiezen voor het laten inbouwen van een airconditioning. Er is veel aandacht voor de juiste isolatie van zowel uw dak, de wanden als de vloeren.   

Wij leveren maatwerk conform uw wensen en specificatie, welke wij graag persoonlijk met u bespreken. Uw nieuwe (tweede) woning wordt gebouwd met de beste materialen en geleverd op de afgesproken tijd en plaats conform het vooraf besproken budget. Of het nu gaat om een standaard mobiele bungalow of een woonwagen met de meest luxueuze aanpassingen; de mogelijkheden om deze te bouwen zijn vrijwel eindeloos!

Stevig op z’n plaats

Transport en plaatsing van uw mobiele woning is een complexe klus. Tuinte Mobi-Home hecht heel veel waarde aan kwaliteit. Uw mobiele woning wordt 100% gecontroleerd voordat deze (in onderdelen) de fabriek verlaat. Samen met onze gespecialiseerde partner verzorgen wij het transport. Zowel in Nederland als het buitenland. 

Nadat uw stacaravan of chalet is vervoerd moet deze uiteraard op zijn nieuwe plek worden geplaatst en waterpas gesteld worden. Het waterpas stellen is erg belangrijk en wordt daarom uitgevoerd door onze eigen monteurs. Zij zorgen ook voor een goede aansluiting van alle voorzieningen (gas, water, stroom). Nadat we samen met u de woning hebben geïnspecteerd wordt de woning in goed overleg opgeleverd en kunt u zorgeloos gaan genieten van een echte MOBI-HOME.

Service en onderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring  zijn wij ook bij uitstek de juiste partner voor service en onderhoud van uw mobiele woning.

Dagelijks hebben wij een team van goed opgeleide monteurs op de weg die onderhoud en service werkzaamheden uitvoeren.

Wij leveren service en onderhoud op onze eigen producten maar worden ook steeds vaker benaderd voor werkzaamheden aan producten van andere leveranciers.  

Een man een man…. Een woord een woord

Kwaliteit gaat boven alles. Mocht er dan toch een keer iets niet goed zijn dan kunt u altijd op ons rekenen. Wij noemen ons niet voor niks “de bouwers van wooncomfort”.

CONTACTFORMULIER

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

logo onderTB

Bouwers van wooncomfort

Tuinte Mobi-Home is reeds jaren toonaangevend in de bouw van stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets van een hoogwaardige kwaliteit met behulp van de beste materialen en uiterste creativiteit. De door ons op maatwerk geleverde stacaravans, woonwagens, mobiele bungalows en chalets worden door de markt en onze klanten hoog gewaardeerd.

Ga direct naar

li   Laatste nieuws
li   Privacystatement
li   Gerealiseerd
li   Mantelzorg chalets
li   Gerealiseerde chalets

TUINTE BOUW

Het Wegdam 6
7496 CA HENGEVELDE

T. +31 (0)547 33 34 74
F. +31 (0)547 33 39 85

info@tuintebouw.nl
http://www.tuintebouw.nl

© 2018 Tuinte Mobi-Home. All Rights Reserved. Designed by BJVH / MarkT-DEsign

Search

Asset 1